Belépés

 | Kosár

loading

Események

2024. május 23.   Nyomtatóbarát verzió

Kórház !

Kórház !

Kedves Mindenki aki erre jár !

 

Június 6.-ig egy kórházi kezelésen veszek részt ami nap mint napos program, ezért a rendelést kénytelen vagyok szüneteltetni sajnos. Elvileg lesz/van lehetőség szerdán és csütörtökön délután bejönni, de ez a hazai eü. ismeretében inkább kétséges. Mindenesetre köszönöm a bizalmat meg a türelmet és persze mindent megteszek amit tudok addig is !

Tovább


2024. február 6.   Nyomtatóbarát verzió

Betegség

Betegség

Tisztelt Érdeklődők Ügyfelek és általában.....

Az elmúlt hetet /jan 30.febr.02./ kórházban töltöttem majd a doktor kb.február 14.-ig /a dolgok mai állása szerint/ otthoni fekvést rendelt. Mivel egyedül működöm, hát ez azt jelenti, hogy nem működöm jelenleg üzletileg, ám amint tehetem belevetem magam a munkába és igyekszem minden elmaradást bepótolni. Addig is - köszönve a türelmet - üdvözlök mindenkit Merényi Miklós

Tovább


2023. augusztus 20.   Nyomtatóbarát verzió

Működés

Működés

....az a rémes helyzet állt elő, hogy a hétfőre azaz 21.-re tervezett és remélt működés-kezdet egy hét halasztást szenved sajnos mindenféle halaszthatatlan és mulaszthatatlan és tervezhetetlen eü.,családi és családi eü. okok miatt. Tehetetlenül sajnálom és szégyellem ám 28.-tól mindenképpen és végre működni fog majd a hivatal. Addig is a legjobbakat és köszönöm a megértő türelmet - ha van !

Tovább


  1 2 3 4 5  

  
PatroNet CMS