Belépés

 | Kosár

loading

Történelem összefoglalók 


A táplálkozás százmillióéves története. Mit ettek az őseink és miért fontos ez ma
Bolti ár: 4500,- Ft
Online ár: 3825,- Ft
Kedvezmény: 15%

A táplálkozás százmillióéves története. Mit ettek az őseink és miért fontos ez ma

Megjelenés éve: 2021
Oldalszám: 296
Kötés: fűzve
ISBN: 9789634931072
1. kiadás

darab   Kosárba

Vissza


Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.

leiras  
  
PatroNet CMS